Maskinservice af høj kvalitet

Lykkehus Maskinservice v/Preben Lykkehus er en maskinservice, som tilbyder den bedste service, samt det bredeste udvalg af kvalitetsmaskiner. Vi tilbyder mange forskellige produkter, heriblandt John Deere-traktorer, kroghejsevogne og mejetærskere. Vi er en maskinservice, som udelukkende har produkter af høj kvalitet, med en lang levetid.

Hvis du er på udkig efter en maskine, som for eksempel skal bruges inden for landbruget, byggeriet eller industrien bør du kigge videre her da vi højst sandsynligt har det, du leder efter.

 

Professionel maskinservice med et bredt udvalg af produkter

Som en del af vores maskinservice tilbyder vi, som Danmarks eneforhandler, den anerkendte ITRunner kroghejsevogn fra B.O.B. Denne maskine kan understøtte forskelligt arbejde, som blandt andet indebærer at transportere grus, afgrøder og maskiner. En af de mange fordele ved sådan en vogn er, at man nemt kan skifte fra én opgave til den næste. Desuden kan ITRunner transportere en lang række forskellige ting, heriblandt containere. ITRunner er desuden kendt for at have en lang levetid og have en lav vægt. Detaljerne på ITRunner er utallige, hvilket giver dig en lang række fordele ved anvendelsen af den.

Derudover kan vi som maskinservice tilbyde vores kunder B.O.B.-kraner til byggeri, skovbrug og landbrug. Vores maskiner kan understøtte mange forskellige formål og vi har kunder, som gør brug af alle vores produkter. Noget af det som alle vores vogne har til fælles er, at vi kan montere lastbil kraner på alle vogne. Vi udfører maskinservice af disse forskelige kraner.

Vi kan også oplyse, at vi tilbyder kroghejs til lastbiler, varevogne og trailere. Kroghejs bruges i mange forskellige brancher og erhverv og heriblandt kommuner, landbrug, byggeri og industri. Vi har kunder mange steder, som gør brug af kroghejs, og til dette tilbyder vi vores maskinservice.

 

Vi er en maskinservice med fokus på høj kvalitet

Fælles for alle de produkter, som vores maskinservice tilbyder er, at kvaliteten altid er helt i top og netop kvalitet er noget, som vi aldrig går på kompromis med. Derudover kan vi også garantere en lang levetid for vores produkter. Vi er også en maskinservice, som altid sørger for, at have personlig service hele vejen og netop dette er en af grundene til, at vores produkter bliver anvendt og købt i nær og fjern, og vi har altid kun tilfredse kunder.

 

Få et uforpligtende tilbud

Vi er altid interesserede i at høre fra potentielle kunder, så hvis du har spørgsmål til vores maskiner og maskinservice står vi altid klar til at besvare dem og vi kan altid kontaktes på 74 57 15 07 eller via vores kontaktformular. Vi hører til på adressen Hyrup Bygade 4, 6100 Haderslev.